Competities

Geen resultaten
Clubs

Geen resultaten
Artikelen

Geen resultaten
Zoeken..
Logo Borussia DortmundBorussia Dortmund
lwwwl
1 mei 202421:00
vs
Logo Paris Saint-GermainParis Saint-Germain
wllld
Voorbeschouwing
Alle Odds
Statistieken

Wedtips Borussia Dortmund-PSG

Topscorer Champions League doet het opnieuw! Tot 4.10 keer je inzet!

Borussia Dortmund krijgt woensdagavond om 21:00 uur bezoek van Paris Saint-Germain voor een wedstrijd in de halve finale van de Champions League. De eerste wedstrijd wordt in Duitsland afgewerkt, maar ondanks dat zijn de Fransen de lichte favoriet in dit duel. Weet de steenrijke club deze rol ook waar te maken? Onze verwachtingen & tips lees je in deze voorbeschouwing! 

Het zijn de laatste weken niet de beste weken voor Borussia Dortmund. De club van Donyell Malen verloor allereerst met 2-1 van Atlético Madrid, waarna het wel van Mönchengladbach wist te winnen. De return tegen de Spaanse club in de Champions League in eigen huis werd wél met 4-2 gewonnen, waardoor de halve finale van Het Miljardenbal wel werd bereikt. Toch werd de reeks afgesloten met een 1-1 gelijkspel tegen kampioen Bayer Leverkusen en een ruime nederlaag tegen RB Leipzig (4-1). Wij verwachten dat PSG over iets meer kwaliteit beschikt dan Dortmund, en zetten om die reden in op een dubbele kans en een overwinning van de tegenstander. 

Bij de tegenstander gaat het wel wat beter. De kersverse kampioen van Frankrijk trapte een reeks van 5 wedstrijden nog wel af met een 2-3 nederlaag tegen Barcelona, maar won 6 dagen later met 1-4 van diezelfde ploeg, waardoor ook PSG de halve finale van de Champions League bereikte. Er volgde een 4-1 overwinning op Olympique Lyon, waarna ook FC Lorient met 1-4 werd verslagen. De reeks werd afgesloten met een 3-3 gelijkspel tegen Le Havre AC. De Franse club is kampioen en kan zich volledig focussen op de Champions League, en wij denken dat het daar profijt van gaat hebben. 

Kylian Mbappé 

Bekijk hieronder de dubbelslag van Mbappé tegen FC Lorient

Kylian Mbappé speelt al jarenlang zeer succesvol bij PSG, en dat is ook dit seizoen weer het geval. De aanvaller speelde 28 competitiewedstrijden in de Franse competitie en wist daarin 26 keer te scoren en 7 assists te geven. Niet alleen in de Ligue 1, ook in de Champions League is de Fransman van onschatbare waarde voor zijn club. In 10 Champions League-wedstrijden scoorde Mbappé namelijk al 8 keer, en daardoor is hij de topscorer van het toernooi. Wij verwachten dat daar vanavond nog twee doelpunten aan toegevoegd worden. 

Geschreven door: DaanDO
Recente artikelen
flag for DO
13:00
Resultaten logo

RUIM 27 UNITS WINST IN APRIL 2024 | Bekijk hier de resultaten van DailyOdds in April 2024!

Resultaten
flag for CHAMPIONS_LEAGUE
08:00
null logo

Topscorer Champions League doet het opnieuw! Tot 4.10 keer je inzet!

WEDTIPS
flag for CHAMPIONS_LEAGUE
08:00
null logo

De Koninklijke zet eerste stap richting nieuwe Champions League-finale! Tot 5.00 keer je inzet!

WEDTIPS