Wedden op de Topklasse

Wedden op de Topklasse

Wedden op de Topklasse is pas mogelijk sinds de invoering van de Topklasse in het seizoen 2010-2011. De Topklasse is ondanks het aanvankelijke verzet van de amateurs inmiddels een groot succes. Veel voetballers verkiezen de Topklasse zelfs boven de Jupiler League. Wedden op de Topklasse is hartstikke leuk. Wie zich goed in de teams en spelers uit de Topklasse verdiept kan hier goede resultaten halen. Wedden op de Topklasse is dan ook perfect voor insiders. Op de televisie zijn de wedstrijden niet te volgen. Wedders zijn dus afhankelijk van het zelf bezoeken van wedstrijden.  Ook kunnen sites die zich verdiepen in de Topklasse aandachtig worden gevolgd. Voorbeelden zijn Topklasse.com, Topklasser.nl en voetballenopzaterdag.nl.

Voor de bookmakers zijn de uitslagen van de wedstrijden in de Topklasse moeilijk te beoordelen. De Topklasse teams hebben nog relatief weinig onderlinge wedstrijden gespeeld en de teams zullen de komende jaren continu van samenstelling veranderen. Over het algemeen zijn de krachtverschillen klein. De door de bookmakers afgegeven sportquotes zullen vaker dan in de Jupiler League of de Eredivisie afwijken van de werkelijke krachtsverhoudingen. De kans op winst, verlies of gelijkspel is moeilijk van tevoren te bepalen. Een ideale situatie voor gokkers die gebruik kunnen maken van deze onvolmaakte prijzen.

Hiervoor is gedegen kennis van de Topklasse nodig. Wij van Sportweddenschap.nl volgden de amateur teams al toen de Topklasse nog niet bestond. We zien veel wedstrijden in de Topklasse en kennen de spelers, de trainers en de clubs al jaren. Grote kans dat wij je kunnen helpen om de bookmakers te verslaan. In het seizoen 2014-2015 zullen wij de Topklasse wederom gaan volgen. Voor al het Topklasse nieuws, de achtergronden en de wedmogelijkheden moet je bij Sportweddenschap.nl zijn. Hierdoor worden je kansen om te winnen met wedden op de Topklasse veel groter.

We vergelijken hier de quotes van de beste online bookmakers, Betfair, Unibet en William Hill. Hierdoor zie je direct bij welke bookmaker je het beste kunt inzetten.

Topklasse zondag
Achilles’29 (Groesbeek)
AFC (Amsterdam)
Argon (Mijdrecht)
De Treffers (Groesbeek)
EVV (Echt)
FC Hilversum (Hilversum)
FC Lienden (Lienden)
Haaglandia (Rijswijk)
HBS (Den Haag)
Hollandia (Hoorn)
HSC’21 (Haaksbergen)
JVC Cuijk (Cuijk)
Quick’20 (Oldenzaal)
UNA (Veldhoven)
VVSB (Noordwijkerhout)
WKE (Emmen)

Topklasse zaterdag
ARC (Alphen aan den Rijn)
Barendrecht (Barendrecht)
Capelle (Capelle)
Excelsior '31 (Rijssen)
FC Lisse (Lisse)
Genemuiden (Genemuiden)
GVVV (Veenendaal)
Harkemase Boys (Harkema)
HHC (Hardenberg)
IJsselmeervogels (Spakenburg)
Katwijk (Katwijk)
Noordwijk (Noordwijk)
Rijnsburgse Boys (Rijnsburg)
Spakenburg (Spakenburg)
SVZW (Wierden)
Montfoort

onze partners

competities

powered by Atabix